Tuontiautot

Olemme yli 20 vuotta tarjonneet palvelua, jossa etsimme ostajan toiveiden mukaisen auton Euroopasta tai muualta maailmalta.

Autamme auton hankinnassa mielellämme

Usein kannattaa miettiä asiantuntijan kanssa yhdessä, millainen auto vastaa parhaiten yhtäältä käyttötarvetta ja mieltymyksiä ja toisaalta millaisen auton hankinta on teknisesti ja taloudellisesti turvallista. Asiakkaalle olennaista ei yleensä ole vain auton etsiminen, ostaminen ja kuljettaminen - voimme myös ostaa vanhan autosi ja tarjota kilpailukykyisen rahoituksen uudelle autolle.

Ostamme autosi ja lunastamme tarvittaessa loppuvelan

Ostamme jatkuvasti autoja. Pyydä tarjous omasta autostasi tai tule kysymään tarjous paikan päällä. Tarvittaessa lunastamme myös mahdollisen autossa olevan loppuvelan.
Pyydä tarjous

Räätälöity tuontipalvelu

Olemme yli 20 vuotta tarjonneet palvelua, jossa etsimme ostajan toiveiden mukaisen auton Euroopasta tai muualta maailmalta. Usein kannattaa miettiä asiantuntijan kanssa yhdessä, millainen auto vastaa parhaiten yhtäältä käyttötarvetta ja mieltymyksiä ja toisaalta millaisen auton hankinta on teknisesti ja taloudellisesti turvallista.
Ota yhteyttä