Audi 100

CD 2.0 Automatic
Audi 100
Näytä kuvat suurena

Todella hyvin säilynyt ja teknisesti mainiosti toimiva tyylikäs Audi 100. Harvinainen CD-varustetaso, jonka mukana plyysi-verhoilu, sähköikkunat ja kaikkea muuta arjen luksusta. Automaattivaihteisto vaihtaa pehmeästi. Autossa on ilmastointi, jonka kompressori ei ole paikallaan. Viimeisenä 10 vuotena ajettu yhteensä vain noin 7000 km. Kuvissa oleva radio ei kuulu kauppaan, mukaan toinen radio. Autossa ollut vetokoukku on poistettu.


Sovi esittelystä etukäteen, koska liikkeessämme ei ole pysyvää päivystystä. Seuraa myös Instassa kuulumisia @autovuohtoniemi ja @autotalovuohtoniemi.


Voit kysyä lisätietoja myös WhatsAppilla numerosta 050-3214623.


Myös loppuvelan lunastus, vaihto ja rahoitus.


Tarkistathan tietojen oikeellisuuden vielä myyjältä.


Ilmastointi: Automaattinen, Kattoluukku: Ilman panoraamaa, Kevytmetallivanteet, Ohjaustehostin, Penkinlämmittimet, Radio, Sumuvalot, Sähkökäyttöiset ikkunat, Sähköpeilit

Näytä koko kuvaus

Kysy tarjous

Kiitos, viestisi on lähetetty!
Valitettavasti jokin meni pieleen viestin lähetyksessä, yritä uudestaan.

Ostamme autosi ja lunastamme tarvittaessa loppuvelan

Ostamme jatkuvasti autoja. Pyydä tarjous omasta autostasi tai tule kysymään tarjous paikan päällä. Tarvittaessa lunastamme myös mahdollisen autossa olevan loppuvelan.
Pyydä tarjous

Räätälöity tuontipalvelu

Olemme yli 20 vuotta tarjonneet palvelua, jossa etsimme ostajan toiveiden mukaisen auton Euroopasta tai muualta maailmalta. Usein kannattaa miettiä asiantuntijan kanssa yhdessä, millainen auto vastaa parhaiten yhtäältä käyttötarvetta ja mieltymyksiä ja toisaalta millaisen auton hankinta on teknisesti ja taloudellisesti turvallista.
Ota yhteyttä