Volkswagen Caravelle

4D CARAVELLE-8-2.5-70XOB-2/292
Volkswagen Caravelle
Näytä kuvat suurena

Vuokrasopimus päättyy ja autolla suoran kaupan nettohinta.


Erittäin harvoin tarjolla 5-sylinterisellä bensakoneella oleva Caravelle. Auto on edellisenä talvena käyty koriltaan kokonaan läpi, pohjatyöt tehty ja maalattu uudelleen alkuperäisellä värillä. Lisäksi automaattivaihteisto huollettiin. Lopputuloksena Euroopankin mittapuulla mitattuna varmasti yksi parhaimmista yksilöistä. Autossa on toimiva ilmastointi ja erittäin hienossa kunnossa oleva sisustus ja on tupakoimaton/hajuton. Katsastettu 28.7.2022.


Voit kysyä lisätietoja myös WhatsAppilla numerosta 050-5422388.


Myös loppuvelan lunastus, vaihto ja rahoitus.

Tarkistathan tietojen oikeellisuuden vielä myyjältä.

Ilmastointi: Manuaalinen, Kahdet renkaat, Keskuslukitus: Avaimella, Kevytmetallivanteet, Lohkolämmitin / Moottorilämmitin, Ohjaustehostin, Polttoainekäyttöinen lisälämmitin, Radio, Sisätilanpistoke, Sähköpeilit, Vakionopeudensäädin: Perinteinen, Vetokoukku

Näytä koko kuvaus

Kysy tarjous

Kiitos, viestisi on lähetetty!
Valitettavasti jokin meni pieleen viestin lähetyksessä, yritä uudestaan.

Ostamme autosi ja lunastamme tarvittaessa loppuvelan

Ostamme jatkuvasti autoja. Pyydä tarjous omasta autostasi tai tule kysymään tarjous paikan päällä. Tarvittaessa lunastamme myös mahdollisen autossa olevan loppuvelan.
Pyydä tarjous

Räätälöity tuontipalvelu

Olemme yli 20 vuotta tarjonneet palvelua, jossa etsimme ostajan toiveiden mukaisen auton Euroopasta tai muualta maailmalta. Usein kannattaa miettiä asiantuntijan kanssa yhdessä, millainen auto vastaa parhaiten yhtäältä käyttötarvetta ja mieltymyksiä ja toisaalta millaisen auton hankinta on teknisesti ja taloudellisesti turvallista.
Ota yhteyttä