Mercedes-Benz 400

400E Sedan (AA) 4ov 4196cm3 A
Mercedes-Benz 400
Näytä kuvat suurena

Yksi vähiin käyvistä MB 400E-yksilöistä. US-malli ja varustus sen mukainen mm. nahkaverhoilu, automaatti-ilmastointi ja kattoluukku. Teknisesti ja suoritusarvoiltaan hyvin lähellä 500E-mallia, mutta ainakin toistaiseksi huomattavasti edullisempi vaihtoehto.


Voit kysyä lisätietoja myös WhatsAppilla numerosta 050-5422388.


Myös loppuvelan lunastus, vaihto ja rahoitus.


Tarkistathan tietojen oikeellisuuden vielä myyjältä.


Ilmastointi: Automaattinen, Kattoluukku: Ilman panoraamaa, Kevytmetallivanteet, Lukkiutumattomat jarrut (ABS), Nahkaverhoilu, Ohjaustehostin, Sumuvalot, Sähkökäyttöiset ikkunat, Sähköpeilit, Sähkösäätöiset istuimet: Ilman muistia, Turvatyynyt, Vakionopeudensäädin: Perinteinen


Näytä koko kuvaus

Kysy tarjous

Kiitos, viestisi on lähetetty!
Valitettavasti jokin meni pieleen viestin lähetyksessä, yritä uudestaan.

Ostamme autosi ja lunastamme tarvittaessa loppuvelan

Ostamme jatkuvasti autoja. Pyydä tarjous omasta autostasi tai tule kysymään tarjous paikan päällä. Tarvittaessa lunastamme myös mahdollisen autossa olevan loppuvelan.
Pyydä tarjous

Räätälöity tuontipalvelu

Olemme yli 20 vuotta tarjonneet palvelua, jossa etsimme ostajan toiveiden mukaisen auton Euroopasta tai muualta maailmalta. Usein kannattaa miettiä asiantuntijan kanssa yhdessä, millainen auto vastaa parhaiten yhtäältä käyttötarvetta ja mieltymyksiä ja toisaalta millaisen auton hankinta on teknisesti ja taloudellisesti turvallista.
Ota yhteyttä